Drielse Kermis privatiseren NEE!!


Gast

/ #211 Re:

2012-01-09 23:10

 

Klaarblijkelijk vieren ze gezamelijk het hele jaar door kermis in het gemeentehuis. Wat een feestneuzen aldaar. Een weloverwogen beslissing maken is kennelijk te veel gevraagd, handhaven en zakken vullen is echter bij "onze" ambtenaren aan de Kerkstraat in bijzonder goede handen.

Misschien is het beter dat jullie met z'n allen ( 100-150 man) eens écht iets proberen te betekenen voor onze gemeenschap in zijn geheel, de goeie ambtenaren uiteraard niet meegerekend. Bij falen raad ik een ieder aan een andere opvang te zoeken voor het nutteloze gepeupel en de gebakken lucht welke jullie zelf onder de noemer "beleid maken en beleid voeren" plaatsen.

Ik geloof persoonlijk niet in een privatisering van de drielse kermis, het kermis vieren voelt bij de meeste rechtgeaarde drielenaren, horeca ondernemers en exploitanten goed zoals het altijd gegaan is hier in driel. Is het mogelijk om het zo te houden????!!

Mocht er verandering nodig zijn in de ogen van "onze ambtenaren", ga dan te rade bij onze eigen mensen, horeca ondernemers etc.  en pleeg overleg!!!

Met groet en grote minachting voor de werkwijze van ons gemeentelijke apparaat!

Casper Welling