Drielse Kermis privatiseren NEE!!

Hans

/ #177 normen en waarden Kermis, Delkant, Carnaval, enz,

2012-01-08 17:36

Beste mensen, gaan we hier niet aan de kern voorbij?

De Drielse kermis is een voorbeeld hoe het nog was, kleinkneuterigheid die gezelligheid,sociale binding en meer van dit soort dingen met zich meebrengt.
Moet alles dan maar veranderen, ik heb als voorbeeld de botenhelling,een gemeente die zich op internet profileert als watersport gemeente bij uitstek! Zich hard maken voor een botenhelling deed men niet, uitbesteden was het motto. Zeker naar een commercieel bedrijf zodat iedereen flink in de buidel moest.

Gelukkig is er hier een stichting door echte Drielse mensen in het leven geroepen. Nu de kermis, wat is het volgende, carnaval, delkant, enz?
De maatschappij is flink aan het verharden, eigen gewin ten koste van alles! De huidige gemeentelijke instelling is hier een mooi voorbeeld van. Luisteren naar de gemeenschap ho maar.
Althans zo voelen heel veel mensen dit.

Ik ben niet bang voor verandering maar niet elke verandering is een verbetering!
De bindingsgraad met ons mooie Driel zakt bij mij onder peil. Ik vindt dit persoonlijk heel erg, een dorp waar ik 50jaar geleden geboren ben, is binnenkort niet meer.

Het liedje van Wim Zonneveld, Het Dorp wordt van lieverlee gesloopt!
Normen, waarden, gevoel, emotie, warmte, herkenning, mentaliteit, betrokkenheid, uitstraling, woorden die schijnbaar moeten verdwijnen. Hier is door alle calculators ter wereld geen speld tussen te krijgen.


Geachte gemeente, de maatschappij dat zijn wij wordt er geroepen door Den Haag, doet u nog mee?