Stop Dennis Papegaaien Nu!!


Gast

/ #222 Dat hij hier nog steeds mee weg komt??!!

2019-05-28 07:16

Er gaan al ruim 10 jaar afschuwelijke verhalen te ronde over dit bedrijf.... hij verkoopt aan de lopende band vogels met besmette ziektes, verkoopt ze onder de verkeerde leeftijd, uitgedroogd en uitgehongerd.... ff serieus!!

En dan een contract waarin wordt beloofd dat de vogel gaat praten hahaha sorry maar dat mensen hier in trappen is eigenlijk nog erger dan het te beweren!

Wij nemen ten alle tijden alle vogels weer terug/ alles kan ook geruild worden: ongeacht geslacht, leeftijd. Als je belt voor advies is het eerste: kom maar hierheen we helpen je wel. Nu lijkt dat heel klantvriendelijk en behulpzaam maar dit is enkel en alleen om alles in te dekken. Je gaat er vanuit dat je vogel in goede hande is en er serieus naar gekeken wordt, de zorg krijgt wat het nodig heeft om beter te worden .... maar als je dan belt om te vragen hoe het gaat is je vogel al dood en weggegooid!! 

Je komt niet zomaar in programma’s als Radar en oplichters.... dat is een feit!

Wat ik het aller ergste vind is het dierenleed hierachter. Geld verdienen door het indirect mishandelen van dieren! 

Ik zelf heb gelukkig nooit deze ervaring gehad! Maar wel in mijn directe omgeving zijn er mensen en vogels gedupeerd. En bij de dierenarts waar ik al jaren (gespecialiseerd) kom heb ik een hoop voorbij zien komen.... vaak niet met goede afloop! 

Koop aub niks bij deze man!! Laat je goed voorlichten door mensen in je omgeving met ervaring, lees je in op internet/ boeken... weet waar je aan begint!