Anne Faber dood door schuld rechtssysteem

Pipotheclownenmammaloe

/ #883

2017-10-17 00:01

Anne Faber is in haar jonge leven niet doodgemaakt door het juridisch wettelijk bepaalde terzake. Haar doodsoorzaak ligt volledig op het gebied van luie, inkompetente "wetshandhavers". die te weinig geld en mankracht, tevens ook wilskracht hebben op dat gebied van uitvoering. Gebrek aan daaddracht is hen in dat opzicht echter evenwel ook niet vreemd. Zij zijn ook medeplichtig aan deze MOORD. 

 

Hoewel er meer dan voldoende grof geld ter beschikking wordt gesteld aan ontwikkelingshulp,kiest de verrotte kliek van Rutte cum suis, zonder meer voor SCHIJT aan de Nederlander, het belang van de beweerde "demokratie" die NIET BESTAAT, maar slechts verworden (öntbonden is") tot een OLIGARCHIE. Deze benaming komt neer op een absolute macht van "weinigen" (oligoi),  die voor U en mij ALLES bepalen. Daarbij worden zij ook nog volledig betaald met de nationale belastinggelden van ONS.

 

De heilge Sint Augustinus zei reeds in een ver verleden:"Wat is het verschil tussen de Staat en een roversbende?" Mogelijk bent u mèt mij van mening, dat daartussen GEEN verschil aanwezig is.

Helaas is dit ons aller werkelijkheid. Sterkte aan allen gewenst, de komende verkiezingen in NL bieden ons de mogelijkheid, dit duivels korrupte, kartèlzootje, aF te serveren. Daardoor ONZE EIGEN OVERTUIGING eindelijk eens te realiseren.

wt

 

 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...