Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij


Gast

/ #8835 Re: Re: Waarom geeft de publieke omroep een rascist zendtijd

2016-11-11 08:59

#8831: - Re: Waarom geeft de publieke omroep een rascist zendtijd 

 De Ned. Publieke Omroep en de mainstream media zijn nu eenmaal het verlengstuk van degenen die Nederland maar al te graag uitverkopen.  Zolang er onrust en tegenstanden zijn onder de bevolking kunnen zij hun machtspelletjes spelen.

Valt het u niet op dat het Journaal compleet eenzijdige informatie geeft en dat bijvoorbeeld bij een programma als Pauw altijd dezelfde mensen zitten die altijd uit dezelfde hoek praten. En als er een keer een kritisch persoon zit dan wordt hij opzettelijk weggezet en beschimpt.  Is er een mainstream medium dat melding doet over deze petitie? Vreemd toen er een paar aangiften jegens PVV kwamen sprongen ze er bovenop.

Deze week zat dat sujet Simons weer bij Pauw aan tafel te liegen en nota bene Samsom gaat met haar mee.

Zodra u en ik zich als maatschappelijk en democratisch betrokken personen opstellen en uiten, dan wordt u bestempeld als populist, alsof u besmet bent met een erge ziekte. Bent u kritisch jegens andere bevolkingsgroepen dan bent Hitler, racist, SS'er, PVV'er enzovoorts, steeds maar weer hetzelfde riedeltje. Stap daar overheen, u bent bezorgd, u bent kwaad op wat er onder uw neus gebeurt, u bent betrokken, en dat willen ze niet, u moet niet boven dat maaiveld uitkomen, u moet dom gehouden worden. Want populisten, ik noem ze democratisch betrokken, zijn in hun ogen allemaal domme mensen. Zie eens hoe zo'n arrogante kwast als Pechtold u vernederd en doet alsof hij boven u staat. Politici staan in dienst van ons en niet andersom.

Democratie is leuk, zolang het maar in je voordeel werkt, niet waar meneer Pechtold, Samsom en Rutte. We hebben gezien wat een democratie kan bereiken, zie Geen Peil, Brexit en Trump. Het internet is machtiger dan de politiek, de olifant staat in hun kamer maar ze zien hem niet, en kijken verrast op als Brexit en Trump winnen.

Dat heet democratie, de meerderheid wint. En die discussie gaat ook op voor de Zwarte Piet discussie. Wij zijn de meerderheid, gooi het eruit. Zie wie u grote vijanden zijn: PvdA, D'66 de volksverlakkers bij uitstek en straf ze af net zoals die leugenaars van de VVD. Maart 2017 zijn er verkiezingen, u maakt het verschil, laat u niets beloven of wijsmaken.