Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij


Gast

/ #6131

2016-11-07 18:13

Sylvana Simons, waar maak jij je eigenlijk druk om????

Zwarte Piet doet zijn naam eer aan het roet wat vroeger uit de schoorstenen geveegd moest worden. Dus met andere woorden voor de enkele schoorsteenvegers die dit als dagelijks beroep uitvoeren, zijn dus zwart van de roet.... Moeten ze hun gezicht dan wassen tijdens de werkzaamheden (als ze dus nog in de schoorsteen zitten) zodat ze er wit uitkomen???

Het volgende aan het Sinterklaasfeest geschiedenis.... 
Sinterklaas komt van oorsprong uit Turkije.... Ben je dan ook rasistisch tegen Turken??? 
En uiteindelijk komt die met z'n boot en schoorsteenvegende zwarte pieten uit Spanje... Heb je dan ook een probleem met Spanjaarden??? 

In feite worden hier toch drie volkeren gediscrimineerd... De Turken, de Spanjaarden en de Nederlanders. 

Maar Sylvana? Heb jij zelf niet ergens Nederlandse continenten bloed door je lichaam stromen... Je komt toch uit Suriname! Zelfs daar vieren ze in sommige plaatsen Sinterklaas met Zwarte Piet. Of is het de jaloezie die opspeelt??? Dat wij Nederlanders ons zwart smicken, terwijl jij zwart of netjes gezegd, getint bent geboren??? 

Kortom, loop niet zo te zeiken en haantje de voorste te spelen. Accepteer onze feesten, net zoals wij zovéél culturen in ons land accepteren. Dan moeten ze het schapenfeest of offerfeest, suikerfeest etc etc etc ook afschaffen. Dat hoort niet bij de nederlandse cultuur, en toch accepteren WIJ het omdat nederland toch ohzo multicultureel is?! 

En als het niet aanstaat : Enkele rit Suriname bestaat ook hè ;)