Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij


Gast

/ #3598

2016-11-06 18:26

Ik teken deze petitie, omdat Mevrouw S. Simons met haar handen van onze tradities af moet blijven en niet zo moet zeuren. Zwarte Piet heeft niets met racisme te maken, hij is zwart vanwege de schoorsteen, dat is algemeen bekend.
Nooit is dat een probleem geweest, en nu willen Zeurpieten dit leuke kinderfeest ineens veranderen en zijn wij racisten! Nou ja zeg!
Het is simpel: je wilt in een bepaald land wonen? Prima, absoluut geen probleem! Maar pas je aan en respecteer de tradities en gebruiken van het desbetreffende land! Zo niet? Vertrekken dan of je mond houden. Het ergste is nog dat allerlei instanties, bedrijven en zelfs RTL meegaan in deze waanzin. Neem nu de Jumbo... geen zwarte pieten in de winkel, maar wel baklava uitdelen met het suikerfeest.
Mijn mening is dat we niet zo moeten doorslaan met zijn allen. Als we zo multiculti moeten zijn, prima ! Maar daarvoor mogen onze eigen tradities nooit opzij geschoven of veranderd/verboden worden. En mevrouw Simons, ach, de meeste mensen worden echt moe van je. Schei toch uit met je discriminatie onze kant op.