Petitie tegen wetsvoorstel 'verwarde personen' Edith Schippers


Gast

/ #494

2016-07-14 01:33

Te gek voor woorden, mensen in nood zoals zieken uiten kritiek, omdat de zorg te kort schiet en ze ook nog eens financieel afstraft worden omdat oneerlijk, onredelijk en onrechtvaardig uitgebuit worden om de gaten in de begroting te vullen die ontstaan zijn door de crisis veroorzaakt door hebberige ontverantwoordelijke lieden in de financiële wereld, waaronder bankiers en beurshandelaren en verzekeringsmaatschappijen die allen de zaak bedrogen en opgelicht hebben.

Als er iemand gestraft moet worden dan deze lieden, de daders in plaats van de slachtoffers naast hun nog nooit vergoede schade ook nog een ongegronde vrijheidsstraffen geven, alleen omdat ze kritiek hebben op het oneerlijke, onredelijke en onrechtvaardige beleid van de VVD die daders vrijuit laten gaan met behoud van de buit en ons huldige weerlozen zoals zieken ervoor op laat draaien.

Deze slachtoffers opsluiten omdat ze eerlijk de dader aanwijzen, wordt de volgende criminele daad van/door de VVD! Machtsinbreuk door Edith Schippers!