Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman

E.J.

/ #6320 Re: Organiseer: MEDIA AANDACHT OPEISEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-02-07 00:14

#6227: -  

Dit is werkelijk niet te geloven: Een zeer capabele, goed zichtbare, heer met stijl, maar die we bovenal ervaren als een INTEGER MENS zou worden weggestuurd door een IMCOMPETENTE ......(zelf in te vullen)!? Als argument (!?) draagt deze incapabele non-communicatieve olifant,  de veranderingen in de samenleving aan, o.a. op het gebied van de jeugdzorg. Hij is diegene die het contact met de samenleving van nu en in de toekomst volkomen heeft gemist en zal missen!

Aandacht is Macht! Zoek de media op!

Laten we deze week ervoor zorgen dat dit onderwerp in de MEDIA de aandacht krijgt. Stuur zo veel mogelijk e-mails naar welke media dan ook, ingezonden brieven naar de schrijvende pers! Neem even de tijd hiervoor als je werkelijk deze ontstane situatie wil veranderen. Deze actie geldt natuurlijk ook richting de 2e kamer!

Zo ontkomen Van Zutphen en Den Haag niet aan de aandacht en hopelijk dat hij de eer aan zichzelf houdt. Je moet er toch niet aan denken dat wij nog 5 jaar met zo'n ombudsman en zijn vazallen zitten opgescheept? Dat is terug in de tijd!!