TEGEN de prijswijziging van de KNHS 2016


Gast

/ #124

2015-11-12 10:41

Volgens de KNHS gaat 95% van de leden er financieel op vooruit. Da's mooi toch? Het is maar hoe je het brengt... 

 

Door de startpas van onder het zadel met 28 euro te verhogen en daar - onterecht - de kosten van P&S af te trekken kom je net een paar euro positief uit. Maar als alles ongewijzigd blijft en die gekke verplichting van P&S gaat er af heb je een voordeel van 32,50! Met andere woorden: het is een mooi verkoop verhaal, maar daar trappen we toch met zijn allen niet in?

 

Bovendien hebben de 2e familieleden sowieso geen P&S, dus daar gaat het verhaal niet op. Volgens de cijfers van de KNHS zelf geldt dat voor minimaal 15.000 leden. Dat is veel meer dan 5%, dus ze liegen ook nog keihard. Dat is weer wat anders dan het op een bepaalde manier presenteren.

 

Wij hebben met verschillende familieleden en pony's 3 startkaarten en gaan door dit grapje per saldo zo'n 135 euro per jaar extra betalen.

 

De Ledenraad heeft hiermee ingestemd. Zouden die echt zo dom zijn? Of zijn dat vooral mensen met veel paarden en startpassen en komt het ze dus persoonlijk wel goed uit?

 

Advies: zeg allemaal je startkaarten op! Dat is de enige manier waarop de KMHS voelt dat dit niet klopt. Startkaart kan toch weer snel geactiveerd worden. Is tie nog langer geldig ook (-: