Brussels airport moet blijven, nachtvluchten ook

Sebastienbo

/ #9 Verhuizen zou een catstrophe zijn voor Brussel maar ook voor Belgie

2015-07-14 10:50

Met de verhuis van de luchthaven verlies je niet alleen de luchthaven, maar ook al de winkels, bedrijven, taxis, personeel en touristen die rechtstreeks of onrechtstreeks diensten leveren of krijgen van de luchthaven.

 

De luchthaven is er altijd geweesd het geluid was vroeger zelf veel erger , maar dankzij de nieuwe technologieen is dit veel stiller geworden (en nog aan het worden) verhuizen zou een catastrophe zijn voor Brussel!  

 

De vluchtroutes veranderen vind ik veel erger dan de bestaande vluchtroutes blijven te gebruiken want: Mensen die een huis gekocht hebben aan een goedkope prijs wisten heel goed waarom ze zo weinig hebben betaald, maar andere inwoners van andere steden hebben wel veel geld betaald en bij hun waren er geen vluchtroutes over hun stad, voor hun zou het dus wel oneerlijk zijn om de routes plotseling over hun huizen te laten gaan! Bovendien vind ik ook dat vliegtuigen niet boven een dichtbevolkte stad als brussel, laag zouden MOGEN vliegen (veel te gevaarlijk als er iets mis loopt)

 

Het doet me allemaal denken aan wat er met het volksfeest Siksenfoor te antwerpen aan het gebeuren is:

6 famillies dienen een klacht in (voor iets dat al bestond voor dat ze hun huis kochten) en daardoor zijn er 150 andere gezinnen en bedrijven die nu in de financiele problemen komen... zonder te  spreken over antwerpen die een belangrijk volksfeest/traditie verliest, zijn die 6 echt meer waard dan de 150 andere families die er afhankelijk van waren of al de antwerpenaren die er sinds kind gaan vermaken zijn?