Gras op het plein

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Gras op het plein.


Gast

#1

2012-11-28 17:05

En niet alleen het gras ontbreekt, je breekt ook je hoofd om er leuk event neer te zetten. Grote "staindewegs". Een linke trap als het druk is.etc.
TinTin

#2 Re:

2012-11-28 17:12

#1: -  

Niet over nagedacht. Of het gras er nu komt of niet... Deze hele actie is opgezet om de gemeente aan het denken te zetten. Gemiste kansen. Op dit moment alleen maar positieve reacties van Amersfoorters!

RoosJeej

#3

2012-11-29 11:25

Uitstekend initiatief Martin, laten we van ons prachtige Amersfoort vooral geen tweede Almere maken maar het (culturele) karakter van onze stad behouden in dit nieuwe centrum.
TinTin

#4 Re:

2012-11-29 11:44

#3: RoosJeej -  

 Thanks voor de support! Spread the word, share links en maak mensen enthousiast!

Welmoed

#5 Website Eemplein

2012-11-29 15:35

Mooie actie voor een grasveld! Ik heb 'm ook gedeeld op mijn facebookpagina en op twitter.
Voor een klein bedrag wil ik ook wel een mooiere site voor ze maken trouwens, beter passend bij alles wat gebeurt op het Eemplein en in het Oliemolenkwartier!
TinTin

#6 Re: Website Eemplein

2012-11-29 15:52

#5: Welmoed - Website Eemplein 

Bedankt voor de support en het meedenken. Helaas heb ik geen budget voor dit initiatief. Achterliggende gedachte van dit initiatief is de gemeente te laten zien wat er leeft onder Amersfoorters en Amersfoorters te laten zien dat je onder de aandacht kan komen zolang je maar geloof hebt. Of het grasveld er nou komt of niet; de aandacht is er.

Wellicht worden mensen ook getriggerd om op zoek te gaan naar alternatieven. Per Expressie heeft in het verleden bijvoorbeeld een mobiel graspodium gehad. Ik zou het ook te gek vinden als dit podium gedurende een tweetal maanden op het Eemplein zou komen te staan met intieme optredens.

kvanHensbergen

#7 grasgebouw op lege plek bij Eemplein

2012-12-05 16:00

Toegankelijk gras op het dak van fablab en laat ze het gebouwtje zelf ontwerpen ? lege plek #Eemplein. (inhoud van mijn tweet verleden week)
Nu het college is gevallen, zal een dergelijke verandering nog wat lastiger worden om te realiseren en ik weet niet of Fablab er zin in heeft om te verhuizen, wie de rechten heeft op de onbebouwde plek, maar het idee is toch best aardig, dus toch maar op deze site gezet, als alternatief.
ter info: de bibliotheek van de TU Delft heeft ook een grasdak en in Skandinavie wordt dit vaker toegepast. Daarnaast kan Fablab goed bij het Eemplein passen,als voorloper van veranderende produktieprocessen.
Voorstel voor vormgeving: gehele gebouw of bovenop: "een Eemmeermin met een grasjasje".