Huis Hellemans, een (t)huis voor kunst moet blijven bestaan.

Huis Hellemans, een (t)huis voor kunst moet blijven bestaan. / Mededelingen / Update toekomst Huis Hellemans / Opmerkingen


Gast

#1

2019-12-16 23:13

Het was een geslaagde actie vanavond en een triestige vertoning in de gemeenteraad !!18 NVA handjes die steeds omhoog gingen als er positief over het meerjarenplan moest worden gestemd !! Veel applaus op de tribune en de gang ,voor de vele positieve interpellaties van de oppositie en gehoongelach met de schepen van financiën^n die heel arrogant uit de hoek kwam. Miss. toch nog eens overleggen wat je met de NJ receptie zou kunnen doen.

Gast

#2

2019-12-17 12:29

een fijne en gewaardeerde tussenkomst vanwege Huis Hellemans! Ook een hartverwarmende optocht en samenkomst van personeel én inwoners! Het stond in schril contrast met de coup de théâtre in de gemeenteraad: chapeau voor de oppositie die zich nog flink weerde, hoewel de stemming al bij voorbaat vast stond!
Stardust

#3

2019-12-21 22:22

Inspraak, adviesraden, transparantie,... Het zijn in Edegem lege begrippen. De non-communicatie van het lokaal bestuur is veel zeggend, niet enkel blijkt dat het meerjarenplan een koel besparingsplan is, ook de efficiëntie ervan is ongekend. Gewoonweg de botte bijl erin. Of het nu cultuur, kinderen of personeel betreft, schrappen! Een goede huisvader zet zijn gezin niet op straat, nadat hij 7 jaar lang alles 'opgeleefd' heeft.

Een goed bestuur zet in op efficiënter beleid en geeft daar zelf blijk van: er kunnen makkelijk 2 schepenen af, en de burgervader kan makkelijk met wat minder. 
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...