Zo geen Trambaanfietsroute door het Heuvelland!

Zo geen Trambaanfietsroute door het Heuvelland! / Mededelingen / Huidige ontwikkelingen Trambaanfietsroute en persbericht / Opmerkingen

Stichting Natuurlijk Geuldal, Peter Visser

#1 Geen Trambaanfietsroute

2018-11-04 10:25

Stichting Natuurlijk Geuldal blijft er bij dat de Trambaan geen fietsroute mag worden. De belangen voor omwonenden maar vooral ook natuur zijn te groot. Onderzoek wijst dit ook uit.
Dat VVV en Fietsersbond er uit gestapt zijn is eerder logsich dan verbazingwekkend: Eigenzinnige instellingen die slechts één belang dienen en weinig oog hebben voor de belangen van anderen.
Er zijn voldoende betere alternatieven, waarvan de Heerbaanfietsroute er één is. Een goede vergelijking met alteranteiven, zoals bv. MER rapportages vereisen, is niet op een correcte wijze uitgevoerd. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.


Gast

#2

2018-11-04 17:18

Goed zo, dat die onzin maar niet doorgaat. Limburg is geen pretpark.

Groet,
L. van Roessel
Ed J

#3

2018-11-05 10:22

Limburg is altijd een leegroof provincie geweest waren het niet de kolenmijnen of de cement is het nou het toerisme limburg is geen limburg meer de hollanders hebben het hier voor het zeggen die trambaan moet er alleen komen voor die ouwe stinkende wielrenners met hun hangbuikjes  die hier elk weekend de boel komen verzieken(Hollanders)die met drie man naast elkaar fietsen en niet aan de kant gaan ik heb niks tegen recreatie fietsers die houden zich aan de regels.


Gast

#4 Re:

2018-11-05 18:08

goedzo