Misstanden Jeugdzorg

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Misstanden Jeugdzorg.


Gast

#76

2011-09-15 13:42

te zot voor woorden

Gast

#77 Re: ben helemaal mee eens

2011-09-15 21:57

#6: -

ben helemaal eens met je ze doen net alsof ze helpen maar intussen helpen ze de kinderen niet die ze moeten helpen maak het van heel kort bij ze gaan even weg naar de hei of andere dingen  in plaats van letten op de kinderen  de oudste wat het meeste hulp nodig heeft is weg als ze komen  en als men dan vraag waar is .... dan weten ze dat niet  laat ze nu eens alles goed aan pakken want anders wordt dat jong een crimineel hij is 13 en rookt al omdat hij vriendjes heeft die ook roken  hij is invoedbaar heel erg laat bjz eens daarheen kijken en anders moeten we toch hoger op gaan en ja ze doen alles volgens het boekje dat werkt dus niet.

bjz

#78 Re: ben helemaal mee eens

2011-09-15 21:59

#6: -

ben helemaal eens met je ze doen net alsof ze helpen maar intussen helpen ze de kinderen niet die ze moeten helpen maak het van heel kort bij ze gaan even weg naar de hei of andere dingen  in plaats van letten op de kinderen  de oudste wat het meeste hulp nodig heeft is weg als ze komen  en als men dan vraag waar is .... dan weten ze dat niet  laat ze nu eens alles goed aan pakken want anders wordt dat jong een crimineel hij is 13 en rookt al omdat hij vriendjes heeft die ook roken  hij is beinvloedbaar heel erg laat bjz eens daarheen kijken en anders moeten we toch hoger op gaan en ja ze doen alles volgens het boekje dat werkt dus niet.


Gast

#79

2011-09-22 18:23

Ben ik ook helemaal mee eens maar ik vind ook wel dat de moeder de kinderen mag blijven zien en dan natuurlijk onderbegeleidng.


Gast

#80

2011-10-19 22:36

wij zijn oma en opa van de kinderen waar van een bij ons woond
wij zitten in een zelfde positsie als u maar bij ons willen ze de kinderen binnen het eigen kringetje hebben er worden veel leugens en verdraaien verteld in nadeel van ons en zelf kommen ze de beloftens niet na zo kunnen we wel door gaan over de problemen daar komt geen eind aan

oma en opa v. Roekel

Gast

#81

2011-11-03 18:40

Er wordt tegenwoordig alleen nog maar in regeltjes gedacht. Het gaat teveel om het belang van de regelaar (kijk eens, ik heb al zoveel kinderen teruggeplaatst / quotum), i.p.v. het belang van het kind/de kinderen. Ze hebben er geen flauw benul van, hoe ze deze kinderen (èn de pleegouders) enorm veel verdriet doen en voor de rest van hun leven beschadigen. Beslissingen worden alleen nog maar voor de korte termijn afgewogen, terwijl de schade op de lange termijn vaak heel groot is (èn veel meer geld kost, dan het nu lijkt te bezuinigen). Dit zijn eigenlijk misdaden tegen de menselijkheid, vind ik.

Gast

#82

2012-03-13 20:42

Kom op dat kan toch niet die kinderen mogen niet terug geplaatst worden bij de biologische moeder !

Gast

#83

2012-04-24 16:25


Gast

#84

2012-05-04 17:17


Bij Jeugdzorg werken alleen maar kleinzielige mensen die heel erg snel op hun pikkie getrapt zijn.
Ze doen niet aan waarheidsvinding, das al erg.
Maar nog erger is dat ze wel heel veel tijd vrijmaken om waar te maken wat zij vinden!
Bij mij ging jeugdzorg ook na gegrond verklaarde klachten meteen in de aanval. mijn dochtertje is haar vader kwijt omdat hij emotioneel was in de rechtbank. de rechter die daarbij zat vond van niet, maar jeugdzorg liet diezelfde dag nog een bevriende rechter in een inmiddels gesloten rechtbank ter openbare terechtzitting alsnog een UHP en OTS uitspreken! Valsheid in geschrifte en ontrekking aan het ouderlijk gezag. 2 zware misdrijven waar 7 en 9 jaren gevangenisstraf op staan. Maar nu blijkt mr Naves de president van de rechtbank Breda ook corrupt en medeplichtig te zijn!! Worden deze criminelen veroordeeld? De Rijksrecherche is inmiddels ingelicht. Afwachten maar weer of het OM ook corrupte rechters het handje boven het hoofd houdt!!!!
Een vader

#85 Algemeen

2013-12-13 19:54

Het is bij de politiek toch al redelijk bekend dat er een stortvloed aan zaken mis zijn bij Jeugdzorg. Is er geen contact met de politiek??? Ga met een bewezen verhaal naar alle media die je kunt vinden, zorg dat het overal bekend wordt. Schrijf naar politieke partijen. Neem een zaak waarvan de rechter besluiten heeft genomen en die BJZ simpelweg niet uitvoerd. Die zijn er genoeg heb ik begrepen.
Of zou men wachten tot er een keer een schokkende aanslag wordt gepleegd op een BJZ instelling.
Heb opeens met een BJZ geval in mijn nabijheid te maken en zie en lees dingen waarvan ik echt perplex sta. Ben ik dan zo blind dat ik het niet zie bij deze moeder? De moeder doet er alles aan om te zorgen dat het goed gaat met haar kinderen. Zit al die zgn hulporganisaties achter hun broek om te zorgen dat ze eindelijk hun werk eens gaan doen in plaats van alleen maar hun baantje proberen te behouden. Krijg steeds meer het idee dat ''het Nederlandse'' systeem door en door verrot is, misdadig zelfs. Mijn eigen dochter,.......... je moet er niet aan denken.


Gast

#86 maffia Jeugdzorg

2014-01-09 15:46

De Jeugdzorg is een grote gelddrukmachine en geeft helemaal niets om het welzijn van kinderen. Ik heb er zelf al 2 jaar mee te maken, het is een maffia die eindelijk eens openbaar en ontmanteld moet worden. Ze leven van bonussen die zij krijgen als ze een OTS of UHP aanvragen. Met de OTS verdienen ze € 21.000,00 en met een UHP nog eens een bonus van 3% van hun salaris. Dus ipv een probleem oplossen verdienen ze met de dwangmaatregelen. Zelfs de meest onafhankelijkste site van de wereld Wiki Pedia heeft er geen goed woord voor over.

Gast

#87 Re:

2014-01-09 16:03

#4: -

Dat doen ze omdat er kapitalen aan geld wordt verdiend, het personeel is voor 99% onder de 30 jaar en kinderloos. Ik heb de opleiding van mijn voogden nagekeken, de een was administratief medewerder en nu senior voogd en de ander noemde haarzelf ortopedagoog deze mevrouw heeft de universiteit nooit gezien. Het belang is niet en nimmer het kind maar hun portomonee. Het is maar goed dat de overheid deze bonussen voor het niet oplossen van problemen gaat afschaffen, de vraag is alleen wanneer.

 


Gast

#88 Re: een vader

2014-01-09 16:08

#85: Een vader - Algemeen

De politiek verdient er ook aan mee en de rechters ook, als alle feiten in het nieuws verschijnen is dit het grootste Watergate schandaal dat Nederland ooit heeft gehad. De politiek weet al jaren niet wat ze met dit systeem aan moeten en daarom mogen de gemeenten het vanaf volgend jaar gaan opknappen. Dan is Den Haag er van af. Ik zal proberen met mijn vrienden van de media dit uit te zoeken en publiek te maken zodra ik van deze maffia af ben. Maar eerst mijn eigen kind uit de handen van deze monsters halen!

 


Gast

#89 Re: 84

2014-01-09 16:10

#84: -

Ja dit had ik ook! De uitspraak lag al klaar voordat de zitting was geweest. Moeten wij als normale mensen eens doen! Ze verdienen er dik aan! Was die uitspraak en die rechter in Breda?


Gast

#90

2016-09-18 07:35

Ik ken deze moeder en het is de beste moeder ooit voor de kinderen ,
Koos

#91 Re:

2020-02-04 20:23

#25: bla bla -  De jeugdzorg staat ineens als een soort gestapo aan de deur. Dit hebben wij diverse keren van nabij meegemaakt. Kinderen die eindelijk liefde en genegenheid hebben gevonden worden om vage redenen ineens thuis opgehaald. Van de kinderen kan niet eens afscheid worden genomen. Gevraagd naar de reden om ze te halen word je als een klein kind behandeld en gezegd dat ze geen mededelingen kunnen en mogen doen. De voogd is oppermachtig en de pleegouders zijn vogelvrij. Gevolg: veel verdriet, woede en onmacht van de pleegouders die ontgoocheld achter blijven. Geen pleegkinderen meer want wij hebben geen zin om ons nog verder door de Gestapo/jeugdzorg te laren ringeloren!