Euthanasie voor jongeren

Hee,

Dit is een petitie voor euthansie onder jongeren,omdat dit ons onderwerp is voor een opdracht voor maaschappijleer. Om even uit te leggen wie wij zijn ; wij zijn EVJ, een actiegroep die euthansie voor jongeren onder de 12 willen legaliseren. Wij willen dit legaliseren onder zeer strenge voorwaarden, omdat er kinderen zijn die leidden onder en terminale ziekte. Hierdoor zou het hun een zekere rust kunnen geven om euthansie als optie te hebben.

Zouden jullie dus deze petitie hieronder willen tekenen? 

Alvast bedankt!

EVJ: Madee Veenema, Anneroos Visser en Ilse Sietsma


Anneroos Visser, Madee Veenema, Ilse Sietsma    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Anneroos Visser, Madee Veenema, Ilse Sietsma om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )