Een stadsstrand in Purmerend

C270571C-A995-40CA-9B58-48A01EECFC49.jpeg

Een Purmerends stadsstrand.

Zand en water.

Op veel plekken genieten mensen vandaag van de zomerse temperaturen. En wat is er nou leuker om heerlijk te spelen in het met water en zand en gezellig te relaxen!

Nou hebben we wel zwemplekken in Purmerend maar en echte leuk en gezellig stadsstrand ontbreekt nog. Dat zou best een waardevolle aanvulling zijn van de lokale recreatie mogelijkheden.

Een plek om heerlijk op een kleedje te zitten en te picknicken. Een plek met parasolletjes. Waar je pootje kunt baden en waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met water en zand. Met een leuk tentje erbij voor limonade, koffie en een ijsje. Misschien zelfs met een klein podium voor optredens. Echt een plek dichtbij waar je waterpret kunt beleven. En ook bijvoorbeeld met mogelijkheden om te kanoën of te suppen.

Samen op zoek naar mogelijkheden. Samen kijken of we plekken als dit in Purmerend kunnen realiseren? Uitgewerkt, opgezet, uitgevoerd en beheert samen met inwoners van onze mooie stad.

Lokaal Purmerends stadsstrand met waterspeelplaats. Dat zou toch best gaaf zijn!

De vraag is nu:

Wat zouden jullie vinden een Purmerends stadsstrand? Steun je het idee? Onderteken dan deze petitie. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik René J. Verhoogt toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...