Dorpsbudget voor De Waddenruiters!

  1. Screenshot_20240306_130219_Facebook2.jpg

Beste Dorpsgenoten, Leden, Wedstrijdruiters en anderen...

Onze vereniging heeft een subsidie aanvraag gedaan voor het onderhoud van onze paardenbak buiten. Deze wordt actief gebruikt voor lessende leden, kinderen en wedstrijdruiters van buitenaf.  

Helaas is onze bodem aan vervanging toe, maar dat kost een hoop geld aangezien het een groot oppervlak is. Voor ons is het financieel niet haalbaar om dit te gaan bekostigen. Daarom hebben wij hulp ingeschakeld en een subsidie aanvraag gedaan, ook het dorpsbudget valt hier onder.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet het dorp achter het besluit/doel van de manege staan, daarom vragen we u deze petitie voor ons te ondertekenen. We hopen dat veel dorpsgenoten hiervoor openstaan. Veel kinderen maar ook volwassenen uit Warffum rijden een paard op onze manege!

Waarom is het zo belangrijk, een goede bodem/bak?

Een goede bodem is van belang voor het welzijn van de paarden, een slechte bodem geeft namelijk beenblessures aan het paard, wanneer ze met een blessure staan kunnen wij geen lessen meer geven aan de leden.

Ook wordt het organiseren van goede wedstrijden lastig, mensen blijven namelijk weg omdat de bodem niet goed is voor hun paard. Deze wedstrijden hebben we als vereniging wel nodig om financieel een bestaansrecht te houden.

Zou u ons willen steunen!?

Namens de vereniging, bestaande uit kinderen en lessers maar ook van ruiters van buiten de vereniging, bedankt voor uw steun!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik De Waddenruiters Warffum om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...