Dienstregeling Den Ham - Ommen aanpassen

1DED51D6-55B5-4798-A78D-5EDC66B69DDF.jpegUPDATE:

Dankzij de vele reacties op de petitie afgelopen winter is de ernst en omvang van de zaak goed duidelijk geworden voor zowel ons als de gemeente Twenterand. Er is serieus naar het probleem gekeken en Syntus is op de hoogte van de situatie.

De komende tijd willen we de situatie graag in de gaten houden. Daarom de oproep om de ervaringen van de afgelopen maanden te delen. Dit alles om te laten zien dat de dienstregeling op deze manier niet werkt en er verandering in moet komen. 

 


De dienstregeling tussen Den Ham en Ommen is voor vele mensen dagelijks een struikelblok. Vooral nu het weer winter wordt wil niemand een uur in de regen wachten omdat de bus voor je neus wegrijdt. De maat is vol, er moet wat gedaan worden aan de huidige aanpak van Syntus!

wat willen we?

  • Extra bussen wanneer het druk is (vooral 's ochtends bij slecht weer)
  • Dat de bussen beter op de treinen aansluiten, vooral tussen 11:00 en 14:00 (op dat moment van de dag is de wachttijd bijna een uur)
  • Dat bussen niet eerder wegrijden dan dat passagiers van uit de trein kunnen overstappen (wanneer je uit de trein stapt rijdt de bus regelmatig voor je neus weg)

Teken deze petitie en laat je stem nu horen om dit met elkaar op te lossen. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik DenHam om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...