De materniteit van het ziekenhuis van Geraardsbergen moet blijven bestaan

Burgemeester Guido De Padt (Open VLD) en OCMW voorzitter David Larmuseau (CD&V) hebben de toetreding van het ziekenhuis van Geraardsbergen tot het ziekenhuisnetwerk Aalst-Geraardsbergen-Wetteren onderhandeld, wetend dat minister Maggie De Block (Open VLD) de materniteit zou sluiten.

Een dergelijke sluiting, uitsluitend beslist uit kille economische overwegingen, is op menselijk en emotioneel vlak totaal onaanvaardbaar, temeer dat er andere oplossingen voorhanden zijn om de efficïentie in de zorgsector te optimaliseren.

Als politici de wil en de legitieme betrachtingen van de burgers negeren, is het de plicht van diezelfde burgers om krachtig te reageren.

Uw handtekening tegen de sluiting van de Geraardsbergse materniteit kan en zal de (on)verantwoordelijke politici van het Geraardsbergse stadsbestuur op hun beslissing doen terugkomen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Luc in Geraardsbergen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...