DE GEMEENTE IS ONS LIEVER KWIJT, DAN PARKEERGELEGENHEID!

KIJK UIT: laat je geen zand in de ogen strooien met mooie artist impressions van een nieuwe groene Vlietlaan in Bussum!

Als het aan de wethouder en zijn projectgroep ligt dan:

  • Wordt de Vlietlaan niet een rode loper (naar het centrum), maar een DODE LOPER! De winkels zijn alleen nog goed met de fiets of lopend te bereiken. Meer dan 50% van de klanten komt met de auto, maar waar die dan heen moeten?
  • Er verdwijnt 50% van de parkeerplaatsen in de Vlietlaan, de rest van de parkeerplekken die overblijven die kan je aan de vergunninghouders wegschrijven.
  • Wil je parkeren in de Vlietlaan en kom je van de Olmenlaan of spoorovergang? Eerst een rondje via het station rijden om de parkeerplaatsen langs het spoor te kunnen bereiken, er komt namelijk een middenberm van 1,5 meter tussen de rijbanen. 
  • Veilig uitstappen als je al een parkeerplekje hebt gevonden? Kijk maar uit! Je stapt namelijk uit op de smalle rijbaan, waar auto`s, vrachtwagens, stadsbussen, fietsers e.d. vlak langs de geparkeerde auto`s rijden. Als bijrijder heb je nog geen twee stoeptegels om uit te stappen. Sta je met je kleding tegen de hedera of wellicht wel in de hondenpoep (het is en blijft een honden uitlaatstrook). Kinderen mee? Kinderwagen in/uitladen? Een bijrijder met een rolstoel/rollator? Oversteken om bij de winkels te komen? Wij staan niet in voor de veiligheid. 

Maar er was toch inspraak, participatie? Ja zogenaamd wel. Eerst is van alles toegezegd, en daarna is bijna alles weer van tafel geschoven. Waaronder parkeergelegenheid voor onze deur, eerst toegezegd en dan weer… “nee, dat doen we niet”. Het waarom is voor ons nog steeds niet duidelijk. Het oorspronkelijke plan is nauwelijks veranderd.

Kortom: wij voelen ons besodemieterd en in ons hemd gezet door de wethouder (Nico Schimmel) die eerst ruiterlijk toegeeft hoe belangrijk het is wanneer je klanten voor de deur kunnen parkeren (hij zegt zijn eigen winkel gestopt te zijn, omdat zijn klanten niet meer voor zijn deur konden parkeren), maar vervolgens bij ons de parkeerplaatsen weghaalt. Wij snappen het niet meer! U wel?

Steunt u ons en de rest van de ondernemers? Teken dan deze petitie, deze kunt u inleveren in onze winkel of sturen naar onderstaand adres. Dan hopen wij in de toekomst nog heerlijke taarten voor u te kunnen blijven bakken!

NAAM:………………..                                           HANDTEKENING:……………………        

Pyotr en Saskia Reinders-de Ridder | Vlietlaan 46 D | 1404 CC Bussum 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Patisserie De Ridder toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...