Celblok H seizoen 4!

Ben jij fan van Celblok H? Wil jij ook graag dat er een seizoen 4 komt? Teken dan deze petitie! Bij 10.000 handtekeningen sturen we de petitie naar SBS 6 op, in de hoop op een volgend seizoen.

Celblok H is een Nederlandse dramaserie die draait om twee verschillende groepen gevangenen in een vrouwengevangenis. Celblok H werd voor het eerst uitgezonden op 3 maart 2014 bij SBS 6.

Kapster Suzanne Kramer wordt al jarenlang mishandeld door haar man. Bij Suzanne slaan de stoppen door en ze pleegt een aanslag op haar man, maar wanneer ze betrapt wordt door haar dochter weet ze hem te redden. Suzanne zit haar voorarrest uit in celblok H van P.I. de Banckert. In de gevangenis krijgt Suzanne te maken met een machtsstrijd tussen medegedetineerden Lex en Freddy en moet ze ongewild een keuze maken bij welk team ze zit met keiharde consequenties. Kiest Suzanne de juiste kant? En hebben haar keuzes wel plaats in het strenge en compromislose regime?

Het derde seizoen van Celblok H. begon prima op SBS 6. Isa Hoes en haar medegevangenen trokken 836.000 kijkers met de eerste twee afleveringen. 

 

Een prima reden voor seizoen 4!