Het terras van Bramble op de twee gehuurde parkeerplaatsen mag blijven

20180717_215626-Bramble-1024x576.jpg

Sinds april 2018 is de Plantsoenbuurt in Groningen opgeleukt door de komst van de wijn- en cocktailbar Bramble. Dit gezellige huiskamercafé heeft zich al snel ontpopt tot een populaire plek onder bewoners van de buurt, maar ook voor mensen uit andere plekken in de stad.

Door de toenemende drukte, werd het terras in de zomermaanden al snel wat te klein. Om te garanderen dat iedereen op het terras kan zitten, hebben eigenaren Kees en Yvon twee parkeerplekken afgehuurd (waarvoor zij betalen en een vergunning hebben), van de maanden juni tot en met augustus. In deze maanden zijn twee parkeerplekken, naast het café, omgebouwd tot terrasplekken.

Er is een klacht ingediend over het feit dat deze twee parkeerplaatsen zorgen voor een tekort aan parkeerplaatsen en hierdoor het woongenot in de Plantsoenbuurt zou verminderen. Hierover zal een hoorzitting plaatsvinden, om te bepalen of deze parkeerplekken niet meer gehuurd morgen worden door Bramble.

Wij, Simone Rommets en Susan de Graaf (bewoners Plantsoenbuurt), zijn het hier niet mee eens en hebben hierom een petitie opgestart. Wij vinden dit uitgebreide terras een toevoeging aan het fijne buurtcafé, dat Bramble is, en zouden hierom ook niet willen dat de plekken op het terras in de zomermaanden beperkt worden.  

Ben je het hiermee eens? Teken dan alsjeblieft onze petitie.

De twee parkeerplaatsen die Bramble huurt ter uitbreiding van het terras zijn een aanwinst voor de buurt en benadelen de bewoners van de plantsoenbuurt niet. Het terras mag daarom in de zomermaanden zo blijven als hij op dit moment is.  

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Susan de Graaf om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...