Bewuste burgers vragen het ontslag van Marghem!

Heb je als bewuste burger ook genoeg van federaal minister van Energie Marie-Christine Marghem (MR)? 

Ik alvast wel. Ik kan niet meer tegen de leugens, het gekonkelfoes achter gesloten deuren, de cadeaus aan een Frans bedrijf dat onze Belgische energiemonopolist heeft overgenomen, het gepruts dat zich jammer genoeg niet beperkt tot de marge, ...

Om het met de titel van een item op de redactie.be te zeggen: 

"Wat moet er nog gebeuren voor Marghem ontslag neemt?"
Belga
za 13/06/2015 - 09:28 Kevin Calluy


De minister van Energie Marie-Christine Marghem (MR) komt steeds meer onder vuur te liggen. Nu is ook de voorzitter van de VREG, de Vlaamse instantie die de gas- en elektriciteitsmarkt regelt, ongemeen scherp voor de minister. "Wat moet er nog gebeuren voor ze ontslag neemt", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Sindsdien stapelen de blunders zich op, is het overduidelijk dat haar wetgeving rammelt desondanks haar plagiaat, kennen we voldoende alternatieven om de kerncentrales wel te sluiten én bevoorradingszekerheid te bieden.

Desondanks besliste men vandaag om twee stokoude dure kerncentrales verder open te houden, terwijl deze nooit zullen bijdragen naar volgende winter en daarna veel eerder een risico vormen dan een oplossing! Wil je ook een echte minister van Energie, die werkt aan echte oplossingen, teken dan deze petitie. En deel ze met iedereen die je kent.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Didier VdM om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...