Behoud van huidige regelgeving losloopgebied "Ooienvaarsnest" (Hondzenelleboog) Veenendaal-West

Momenteel wil een groep mensen ervoor zorgen dat het hondenlosloopgebied, aan de Betje Wollflaan in Veenendaal-West, geen losloopgebied meer wordt voor honden. Zij willen daar aanlijnplicht en opruimplicht en een verbod voor uitlaatservices. Zij zijn van mening dat het parkje van hun is en niet voor alle inwoners van Veenendaal. Daar zijn wij het uiteraard mee ONEENS. 

In de gemeente Veenendaal is dit parkje 1 van de 2 plekken waar honden nog vrij kunnen spelen, zwemmen, socializeren enz.(losloopgebied Groene Grens is ook zo'n fijne plek). De omheinde hondentoiletten zijn hiervoor niet geschikt en ook niet voor bedoeld.

Een uitlaatservice is er niet alleen zodat een hond zijn behoefte kan doen, maar ook om overdag even lekker te kunnen spelen, de energie kwijt te kunnen en te socialiseren met andere honden. Ook hiervoor zijn de hondentoiletten niet geschikt.  

Veenendaal is een gemeente met ruim 4000 honden en een hondenbelasting die het dubbele is van het landelijk gemiddelde. Via deze petitie willen we aangeven dat wij juist heel blij zijn met dit gebied als losloopgebied en dat het behoud van dit gebied in huidige vorm essentieel is voor hondenbezitters door heel Veenendaal. 

Wandelen kan in heel veel parken. Je hond lekker los en vrij laten spelen, dat kan bijna nergens. Laat het losloopgebied zoals het  nu is, er wordt enorm van genoten!

Mee eens? Teken de petitie en vergeet uw stem niet te bevestigen via mail (vaak in postvak ongewenst) 

Alvast heel erg bedankt!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Danielle van Manen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...