Behoud van de Horeca vergunning op de locatie van het huidige Waalhotel

De Horeca moet blijven op de huidige plaats "Waalhotel"te Ochten.

Ik heb er geen enkele moeite mee dat ze het huidig pand afbreken en daar appartementen neer zetten , juich ik zelfs toe , maar dan wel in combinatie met Horeca.

realiseer een multifunctioneel pand , pakeergarage , verdieping Horeca en daarop appartementen .

Wanneer dit niet gebeurd , zal er wederom een stukje "OCHTEN"verloren gaan , zoals in het verleden al vaker is gebeurd.( denk aan het gemeentehuis , de Muziek tent) 

En dan kan langzaam het bord DIT WAS OCHTEN  geplaatst worden.

Daarom vraag ik u allen , onderteken deze petitie en hopelijk komt de huidige eigenaar tot inkeer dat het leven niet allen afhangt van Geld ,maar dat er ook nog mensen zijn die historie , eensgezindheid emotie en het dorpskarakter hoog in het vaandel hebben,

Die samen willen opgaan om iets te realiseren en niet alleen maar ikke ikke ikke en de rest kan.......

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Gert van de Kolk om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )