Behoud Humber als docent aan de UvA!

Beste studenten (of misschien wel docenten),

Humber van Straalen was de afgelopen jaren een fantastische docent Filosofie aan de Faculteit FGW. Vanwege perikelen met flex-contracten en ingewikkelde constructies met werkvoorwaarden, medemogelijk gemaakt door onze lieve overheid, kan zijn contract als docent niet worden verlengd. Dit raakt ons allen diep, aangezien voor veel mensen Humber een van de beste en meest vriendelijke docenten is die op de Oudemanhuispoort rondliep (en nog even loopt).

Daarom is deze petitie opgestart om het draagvlak vanuit de studenten te weergeven voor het behoud van zijn baan. Dus: wil je graag Humber houden als docent, teken dan deze petitie als een deugdelijke adolecent! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Frans Aris om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...