Behoud de middelbare scholen in Veurne

Omwille van een grondige onderwijshervorming en het invoeren van een brede eerste graad in het secundair onderwijs, vinden bepaalde scholengroepen het een goed idee om overal in Vlaanderen eerstegraadsscholen te gaan oprichten. 

Wij als ouders van schoollopende kinderen in een kleine stad zoals Veurne zijn hier niet mee akkoord !

Door de samensmelting van de middelbare scholen is er geen keuzevrijheid meer en gaat het unieke karakter van elke school verloren.  

Laat de katholieke middelbare scholen in Veurne zelf de nieuwe eindtermen schoolintern inrichten, elk volgens de accenten die zij belangrijk vinden.

Met deze petitie hopen we de stem van de ouders en schoollopende jongeren te horen zodat wij wat weerwoord kunnen bieden tegen de besturen die nu over de toekomst van onze kinderen beslissen zonder enige vorm van inspraak en zonder enige vorm van duidelijke informatie.

We willen massaal van ons laten horen op een beleefde maar duidelijke manier.  Want tot tegenstelling van wat wordt beweerd zijn wij niet slechts een ontevreden minderheid en is er absoluut geen sprake van een breed draagvlak voor deze samensmelting.

Teken vandaag nog in en laat van je horen!

 

 


Veurne smelt samen : #niemetoes    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Veurne smelt samen : #niemetoes om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )