Basisschool MONDOMIO, gedragen door velen!

Onze ondernemende en innoverende basisschool opende in september 2018 haar deuren in de Steegsebaan te Balen. MONDOMIO biedt een thuis aan 67 leerlingen en 9 personeelsleden, waarvan het overgrote deel afkomstig is uit Balen zelf.

In juni 2018 werd door het schepencollege van Balen een principieel akkoord gegeven om het horecapand ‘De Gagel’ in gebruik te nemen als school, mits een gedragenheid door de buurt. Deze gedragenheid is aantoonbaar. Er komen maar liefst 7 leerlingen uit de straat naar de school en er werd eerder al een petitielijst aan de burgemeester overhandigd met 64 handtekeningen van buurtbewoners uit de straat van de school. 

Enkele buren zijn niet akkoord met de komst van de school vanwege geluidsoverlast. Zij willen de school zo snel mogelijk sluiten.

Onlangs werd onze omgevingsvergunning ingediend en volledig verklaard. Momenteel loopt er een openbaar onderzoek, waarbij buren klachten kunnen indienen tegen de school. Met deze petitie hopen we de ‘gedragenheid door velen’ extra in de verf te zetten.

Helpen jullie een krabbeltje mee?

Het MONDOMIO-team.

1834DAF5-950F-4B3C-A873-21955775E290.jpeg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik MONDOMIO vzw toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...