Basisscholen moeten dicht blijven na de Meivakantie!

20200430_081432.jpg

 Gezondheid & veiligheid boven alles!

Basisscholen moeten na de meivakantie dicht blijven! Onze kinderen zijn geen proefkonijnen en de leraren ook niet! 

De kinderen hebben al het een en ander meegemaakt nieuwe structuur, het nieuws, video’s en informatie over Corona. Sommige zijn zelfs familieleden kwijt geraakt aan Covid-19!!

Kinderen voelen de angst en de onzekerheid bij andere, we kunnen niet toestaan dat onze kinderen risico's moeten nemen om besmet te raken of andere te besmetten. Laat de kinderen met rust. Scholen dicht houden tot het verantwoord & veilig is! Om ze te laten gaan!

Daarnaast komt er steeds meer duidelijkheid naar buiten, hoe gevaarlijk het ook voor kinderen kan zijn! Onze kinderen zijn de TOEKOMST! Wij moeten ze beschermen! Dus in opstand tegen het kabinet! Ons zorgplicht gaat boven leerplicht! 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Joyce toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

kysytään!-- Large modal -->