Ban water uit wegwerpflessen uit de Tweede Kamer!

Nederlandse Politici praten veel over het milieu maar struikelen bijna over de wegwerpflessen water voor hun neus op tafel waar ze vrolijk lachend, onbedoeld, reclame voor maken. 

Onderzoek wijst uit dat het publiek het verschil niet proeft tussen de van ver getransporteerde verpakte waters en Nederlands kraanwater EN dat zelfs de ongefilterde kraanwaters lekkerder werden bevonden dan de verpakte waters.
GettyImages-1320145829_all.jpg Een van de grootste accountants ter wereld heeft uitgerekend dat de footprint van een single-use waterfles gelijk staat aan bijna 1 kilometer rijden in een Fiat Punto. 

Jesse_Klaver.PNG

Wij vragen u, om ervoor te zorgen dat onze politici stoppen met het verkeerde voorbeeld te geven en starten met lokaal getapte (bruis)waters te drinken uit herbruikbare flessen.

Staay.PNG

Groene, en minder groene, politici proberen veel te doen maar zien af en toe door de flessen de zee niet meer en gaan door met flessen naar het binnenhof dragen. 

Steun ons voorstel voor een ban op (bruis)water in wegwerpverpakkingen bij officiële bijeenkomsten van de leden van de Tweede Kamer (en in andere overheidsgebouwen) per 1 januari 2022. 

Ban_the_Bottle_tagline_08112021.jpg

Politici help ook mee en doe een “Ronaldo’tje”, drink geen gebotteld water, ga zeker niet samen met single-use watermerken op de foto, en onderteken deze petitie ook! 

Stop de onzinnige verspilling van verpakt water door de leden van de Tweede Kamer, onderteken en deel de petitie.

Stem voor een lokaal en duurzaam alternatief en zorg voor een patroon brekende sociale verandering! 

Richtingwijzer_krnwtr+_spa_vittel.png

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Social Enterprise KRNWTR+ om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...