Babywinkels behoren tot essentiële winkels!

Zwangere moeders hebben meubels/kleding nodig voor hun baby op komst. Hiervoor moet er heel wat geregeld worden in de winkels, denk aan o.a. kinderkamer wat je wilt bekijken, kinderwagens die je vooraf wilt testen et cetera.

Door de lockdown kunnen wij nergens terecht en zitten wij online te bestellen wat ook vaak fout gaat. Veel moet geretourneerd worden, het verkeerde product wordt bezorgd, het duurt te lang voordat het bezorgd wordt of het wordt helemaal niet bezorgd. Dit zorgt voor veel stress tijdens de zwangerschap. 

Bekend is dat stress tijdens de zwangerschap niet goed is! Babywinkels zoals de Prenatal, Van Asten et cetera zouden in deze moeilijke periode gewoon open moeten zijn voor onze zwangere moeders, al is het op afspraak! Met de maatregelen (1,5 m afstand, mondkapje) moet dit prima kunnen! Babywinkels moeten op de essentiële winkellijst toegevoegd worden.

Teken de petitie als jij het hiermee eens bent!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Yassie toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...