AUTOLUW maken BLAAKSEDIJK na dodelijk ongeluk

DE BEWONERS VAN DE BLAAKSEDIJK willen DIRECT meer veiligheid voor fietsers en weggebruikers!!! 

Afgelopen week is een 12 jarige brugklasser overleden na een verkeersongeval op kruispunt Polderweg Blaaksedijk. EEN KIND NOG. Hij fietste 8 uur 's ochtends naar school. Een vreselijke gebeurtenis. Wij leven intens mee met de nabestaanden. 

Wij, Blaaksedijk bewoners zijn al jarenlang bezig de onveiligheid onder de aandacht te brengen. Met als resultaat dat er NIETS is veranderd. De gemeente blijft naar provincie wijzen terwijl de veiligheid toch echt gemeentelijke verantwoordelijkheid betreft. 

WIJ ZIJN HET ZAT dat verkeer de BLAAKSEDIJK als sluiproute gebruikt, men te hard rijdt, zich asociaal gedraagt naar de bewoners, je van je sokken gereden wordt als je een hond uitlaat. 

WIJ EN ONZE KINDEREN LOPEN HOOG RISICO SLACHTOFFER TE WORDEN VAN DEZE SITUATIE. DIT MOET STOPPEN!

WIJ WILLEN DE BLAAKSEDIJK AUTOLUW MAKEN voor er nog meer doden vallen. 

STEUN DEZE PETITIE

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jacqueline Bos toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...