aula Smet Uitvaart

Beste,

Smet uitvaart staat voor complete zorg rondom uitvaart met als uitgangspunt: 'Je eigen leven, je eigen afscheid'. Een uitvaartdienst is uiterst persoonlijk waarbij u als nabestaande een actieve rol kunt spelen. Bijdragen als het voorlezen van een tekst of persoonlijke bijdrage, het meegeven van kindertekeningen in de kist, het plaatsen van een foto, het personaliseren  van de rouwkamer. Er is zoveel mogelijk.
Smet uitvaart verzorgt begrafenissen en crematies waarbij respect voor de overledene en een goede herinnering van het afscheid centraal staan.

Sinds enkele jaren kan met gebruik maken van aula Lemée. De aula is een stijlvolle zaal en telt 100 zitplaatsen. De plechtigheid kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Een sobere, een meer uitgebreide, voorgegaan door een medewerker van het uitvaartcentrum, een begeleider, een vriend van de familie of een priester, in ieder geval wordt ook hier alles in samenspraak met de familie gepland. Het staat u vrij zelf de muziek te kiezen om zodanig de viering een persoonlijk tint te geven.

Als goede vriend wil ik de familie Smet een hart onder de riem steken door deze petitie te laten rondgaan omdat 1 boze buur  tegen de aula en het uitvaartcentrum is. Hij probeert afscheidsdiensten die doorgaan in Lemée te boycotten en scheldt rouwende mensen uit. Ze zouden 'zijn parkeerplaatsen' innemen. Sinds een paar weken worden deze mensen ook gefotografeerd en zelfs gefilmd! Schending van privacy, lijkt mij...

Door uw handtekening te plaatsen brengt u een positieve stem uit voor het bestaan van aula Lemée en uitvaartcentrum Smet, Tieltsesteenweg 26-28, 9900 Eeklo.

Mvg en alvast bedankt!

Coens Carmen

P.S.1: Gelieve deze petitie te delen, hoe meer mensen die tekenen, hoe beter!!

P.S.2: Bij 'opmerkingen' mag u altijd uw mening hierover noteren.