Astridlaan (Assebroek) moet veiliger!

Deze invalsweg is de meest onveilige van Groot-Brugge. Voertuigen en zwaar verkeer zorgen voor gedaver en gedonder en razen meer dan de max. 50 km per uur. Van 's morgens vroeg tot s' avonds laat gedonder en gedaver. Rustige nachten horen er niet meer bij. Van geparkeerde voertuigen worden spiegels afgereden en in de zijflanken aangereden. Vluchtmisdrijf is er schering en inslag. Voetgangers moeten op de oversteekplaatsen rennen voor hun leven! Fietsers worden verrast door openslaande portieren enz.

Méér dan 20 jaar wordt er reeds beloofd om de Astridlaan veiliger te maken door ze helemaal en grondig heraan te leggen. Helaas! Wij, bewoners en omwonenden, zijn het wachten en de verkeersONveiligheid beu en eisen eindelijk actie van de bevoegde overheid. In afwachting van de heraanleg verwachten wij:  1. meer politiecontrole op de maximum snelheid;  2. snelheidremmende maatregen zoals o.m. het voorzien van één of meerdere flitspalen;  3. het plaatsen van knipperlichten als waarschuwing voor de gevaarlijke bochten;  4. het beter aanduiden én verlichten van de oversteekplaatsen en  5. meer wegmarkeringen.  


Hugo De Bondt 'De Astridlaan is geen snelweg'    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hugo De Bondt 'De Astridlaan is geen snelweg' om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...