Alternatief jeugd Hoeselt

De jeugd in Hoeselt, word krom en marginaal bekeken, Terwijl niet iedereen zo is, worden zelfs de goede ertussen over de zelfde lei gestreken, wij als betere en innovatie mensen van de jeugd willen voor ons standpunt opkomen, Wij kunnen nergens terecht voor bij elkaar te zijn, dus vestigen wij ons aan de dichtsbijzijnde Publieke sporthal, ook wel gekend als 

" cultureel Centrum Ter Kommen" de enigste plek waar wij als jeugd kunnen samenkomen, Maar wij zorgen duidelijk voor overlast vermits de wet op rust en kalmte. Er worden regels overtreden, En dergelijke .. we zijn de mensen tot last, maar wij kunnen met onze groep nergens terecht .. daarom vragen wij voor een initiatief, een vestiging voor jongeren, met deels onderdak/isolatie, Dat wij een vaste plek hebben. En de Rust aan de sporthal mag wederkeren. 
Daarom vragen wij uw handtekening! 

met vriendelijke groet! 

''de jeugd van Hoeselt" 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Elie Hardy om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...