Als Rabobank Apple Pay niet introduceert stappen wij over naar ING.

Ik ben er klaar mee dat de Nederlandse grootbanken altijd zo enorm traag zijn met technische ontwikkelingen en zeker op het gebied van iOS. Met name de Rabobank klanten hangen continu aan de laatste mem, kijk maar hoe lang het duurde voor de Rabo app van een onstabiele web app over ging naar een echte app, hoe lang het duurde voor je Touch ID kon gebruiken en je saldo kon checken op je Apple Watch. Een pakket bij een bank kost geld en niemand krijgt nog een cent rente dus de enige meerwaarde die een bank nog heeft voor een klant is gemak. Echter blijft de Rabobank weigeren te voldoen aan de huidige standaard en het afhouden van Apple Pay is de druppel. Dit is de laatste kans Rabo, ik ben al 26 jaar klant maar als jullie nu niet eens wat gaan doen stap ik over naar ING die in ieder geval van de Nederlandse grootbanken overal het snelste mee is.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Henk de Vries om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...