Al vanaf 16 juni 21 zijn wij aan het wachten op een besluit van de Gemeente voor een terras vergunning voor de winkel panden Deken van baarstraat Nr 75 & 77 wat wil de gemeente doen?

Petitie

Wij

wij Patisserie D.E. & winkeliers zouden graag een terras willen voor de winkel panden 75&77 

zodat u en anderen ook buiten in de zon kunnen genieten op het terras

constateren

wat wil de gemeente doen? - De Gemeente Heusden wil van het terras 3 prive parkeerplaatsen maken voor de bovenliggende appartementen en voorliggende parkeerplaatsen verwijderen. de bewoners van leunzorg hebben al aan gegeven geen gebruik te willen maken van de nieuwe parkeerplaasten die voor hun gerealiseerd worden. hun geven ook aan dat ze geen auto of rijbewijs hebben. 

Dus er is dadelijk minder openbare parkeer gelegenheid voor de omwonende/ winkelend publiek.

geen mogelijklheid voor een scootmobiel/rolstoel om naar binnen te kunnen bij de patisserie/ ijssalon.

Onveilig in en uit parkeren I.V.M. het drukke verkeer in de straat en de auto's moeten over een trottoir en moeten als ze weer de weg op willen goed uitkijken of er geen auto om de bocht komt en dit is niet zichtbaar vanuit de auto.

wij kunnen winkelend publiek geen ijsje laten nuttigen op het terras of op een bankje wij mogen geen terras/ bankjes plaatsen

en verzoeken

graag zouden wij voor de periode dat wij hier exploiteren een terras willen plaatsen zodat de mensen een gebakje, IJsje, koffie en dergelijke kunnen nuttigen op het terras gedeelte

ook zal er dan genoeg ruimte zijn voor mindervaliden om bij ons binnen te kunnen komen met rolstoel/scootmobiel dit zal niet gaan als er auto's voor de deur staan. 

laat A.U.B. een opmerking achter waarom u vind dat er een terras moet komen !

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Damilyano Eijkemans om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...