Akkefietje dicht?! Slechte keuze gemeente!

Gemeente westerkwartier heeft besloten na bijna een jaar hard werken Akkefietje in Leek dicht te laten sluiten.

Akkefietje is een winkel met woon assecoires en cadeautjes, bestaand uit een heel klantvriendelijk team. We hebben het over een hele creatieve,unieke en gezellige winkel, een goede aanwinst dus voor het dorp/de gemeente.

Helaas is momenteel minder waar, het doek is voor Akkefietje gevallen. Na een jaar hard werken. het pand waar Akkefietje gevestigd is stond al erg lang leeg, en vanuit het winkelgenot gekeken is zo Akkefietje ontstaan. Helaas zal dit pand weer komen leeg te staan, een doorn in je ogen.

Bij tekenen van deze petitie laat je je steun zien aan akkefietje, maar ook aan alle panden die leeg staan. Hier moet verandering in komen! Laat online winkelen achterwege, en STEUN AKKEFIETJE!


Facebook: https://www.facebook.com/Akkefietje-1226088470876281/

Instagram: https://instagram.com/akkefietje.shop?igshid=zff95rqij4ge

 

4002B5CD-1291-4F30-A10F-A81B074A0A46.jpeg

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Amber Bouman, Thirza Woudstra toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...