Adoptie vanuit Marokko weer toestaan!

  • kIMG_7457.JPGSinds 2015 heeft de Centrale Autoriteit de vergunning van Marokko ingetrokken, dat betekent dat er geen adoptieverdrag meer is met Marokko. Vele kinderen hebben behoefte aan een liefdevol gezin, net zoals vele Nederlandse gezinnen behoefte hebben om een kindje liefdevol op te vangen. 

2TimesDutch Foundation wil opheldering over dit besluit. Ook willen we dat er een oplossing komt om dit verdrag te herstellen. 

Marokko heeft wel adoptie verdragen met andere Europese landen, zelfs met Amerika, dus wat beweegt Nederland om dit verdrag op te zeggen?? 

Teken deze petitie & help 2TimesDutch Foundation om antwoorden te krijgen op deze stilzwijgende beslissing van de Centrale Autoriteit...

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik 2TimesDutch Foundation toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg daninfo@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op dat het niet mogelijk is om u uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...