Aanpassing werken Rommersheide F en H

Geachte heer burgemeester, schepen, dienst wegen en verkeer.

Als bewoners van Rommersheide & vijvers wensen wij u te vragen om enkele kleine aanpassingen aan de reeds uitgevoerde werkzaamheden te overwegen. De straten liggen er momenteel bij als grote modderpoelen, omdat vele bewoners in de berm rijden. Om op bepaalde punten vlot te kunnen kruisen met 2 wagens, zonder telkens de berm stuk te rijden, is een kleine aanpassing noodzakelijk.

Ook de bewoner van de Spechtendreef en om liggende ( net vernieuwde) straten vragen om aanpassingen. 

Door het dagelijks gebruik ondervinden we enkele knelpunten bij het nieuw aangelegde wegdek.

Volgende voorstellen leggen we graag op tafel:

wijk rommersheide & vijvers 

1. Ingang Rommersheide F rechts: Grasdals voorzien om bij het inrijden van de wijk een correcte bocht te kunnen maken en een tegenligger te laten uitrijden zonder half op de andrelaan te blijven staan. De ingang is momenteel te smal om de wijk te kunnen inrijden terwijl een andere wagen de wijk uitrijdt.
2. Bochten Rommersheide F: Grasdals in beide bochten en aan beide zijden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om elkaar op een correcte manier te passeren en zonder aan "spiegel-kussen" te doen.
3. Op het einde van Rommersheide F ter hoogte van het kruispunt: Een 6-tal meter extra grasdals kunnen hier veel comfort bieden. Hierdoor hebben de inwoners de mogelijkheid uit te wijken wanneer er meerder wagens tegelijk het kruispunt nemen, zodoende dat er vlotter verkeer kan worden gewaarborgd.
4. Rommersheide H: Bij de ingang (rechts) eveneens een 6-tal meter extra grasdals voorzien. Hierdoor kunnen wagens wachten tot de tegenligger is gepasseerd. Indien er een vrachtwagen de straat uit/in komt, is er geen enkele manier om opzij te gaan. Waardoor bewoner genoodzaakt zijn om het kruispunt te blokkeren. 

5. Koekoeksdreef. Het aanleggen van grasdals in de bochten en op de kritieke punten (kijk maar naar de plassen) 

6. Wijk trelmelheide idem aanpakken van de kritieke punten . 

Graag gaan wij bewoners rommersheide, wijk vijvers, wijk tremmelheide met u in discutie om samen tot een oplossing met recreatief karakter te komen. 

Wij willen u hartelijk bedanken om deze voorstellen te overwegen. Voor verdere informatie kan u onze wijkorganisatie contacteren op rommersheidegriezelt@hotmail.com

Mvg

Bewoners Rommersheide en vijvers.


Rommersheide en vijvers feest    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Rommersheide en vijvers feest om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...