Aanpak vuil op straat in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

In de wijk Jeruzalem waar ik woont, is er heel veel groen. Het Frankendeal Park is om de hoek. Het is een prettige omgeving op zich om in te wonen.

Jammer genoeg wordt het verpest door mensen die zonder enige aarzeling hun huisvuil naast de containers gooien, hun grofvuil rondom de containers, ipv te bellen voor een afspraak met de gemeente.

In het park ligt er overal troep, soms omdat de prullenbakken vol zijn,maar ook gewoon omdat mensen er niets om geven, niet nadenken dat ze de omgeving verpesten.

De gemeente moet meer optreden om mensen bewuster te maken van het belang van een schone buurt en om het probleem aan te pakken: het gaat ons allemaal aan, we leven immers hier! Bovendien zitten wij ook niet te wachten op een rattenplaag.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Evelyne Perard toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...