Red de binnenstad van Amsterdam!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Van RedDeWinkels naar Stichting De Goede Zaak Amsterdam

2017-05-29 16:00:51

Beste ondertekenaar,

Vorig jaar heb je op ons verzoek en initiatief de petitie RedDeWinkels Amsterdam getekend. Ruim 5000 anderen hebben dat ook gedaan. Dankzij de petitie wordt ons comité serieus genomen en zijn wij inmiddels in gesprek met de gemeente en andere belanghebbenden: bewoners, winkeliers, horeca ondernemers en belangenvertegenwoordigers.

Maar ondanks deze prettige gesprekken gaat de verarming van de stad onverminderd verder en komen er alsmaar op toeristen gerichte horeca- en winkelbedrijven bij. We moeten er dus nog meer aan doen.

Dat lukt niet langer als comité en dus zijn we een stichting gestart: De Goede Zaak Amsterdam. In deze stichting bundelen we alle activiteiten die erop gericht zijn om het afglijden van onze stad een halt toe te roepen en waar mogelijk de diversiteit te herstellen. 

Om de stichting De Goede Zaak Amsterdam een stem te geven in het gesprek met de gemeente, ondernemers, vastgoedeigenaren en andere belanghebbenden hebben we heel veel FANS nodig.

We streven naar 100.000 FANS in 2017. Als we dat hebben bereikt, dan hebben we ONS een gezamenlijke krachtige stem gegeven in de essentiële discussie over het behoud van het gebruik van onze stad.

Omdat je hebt getoond dat het gebruik van de binnenstad je aan het hart gaat, vragen we je om ons vernieuwde initiatief te ondersteunen: 

Steun De Goede Zaak Amsterdam, click hier en wordt FAN.

STEMPEL_handtekening.png


Red de winkelsDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.