#wirbleiben camping Vossmecke Niedersfeld Duitsland

#wirbleiben camping Vossmecke Niedersfeld Duitsland

Camping_3.jpg

#wirbleiben camping Vossmecke

De prachtige waldcamping Vossmecke (nabij het wintersport gebied Winterberg in Duitsland) en direct gelegen aan de Esschenberg waar winters geskied kan worden, is middenin de CORONA crisis opgekocht door twee investeerders. Wij (de campinggasten) hebben in april een aangetekende brief ontvangen waar ons is medegedeeld dat we per 1 oktober van de camping af moeten. Op de camping zitten veel mensen op leeftijd die behoren tot de risicogroep. De datum 1 oktober hangt derhalve als een molensteen om de nek van vele gasten. Het levert veel emoties en stress op. Wij vinden dat de gehele gang van zaken echt niet kan! We willen dan ook vechten tot het einde om op onze prachtige camping te blijven. We willen de camping in eigen beheer gaan voeren en hebben hier al diverse plannen voor ontwikkeld. Dus #wirbleiben! Steun ons en teken deze petitie. Volg ons ook op onze Facebook pagina.

Wij

Vaste gasten van camping Vossmecke

Constateren

Dat de camping is overgenomen door twee investeerders die willens en wetens vaste gasten onder druk zetten om op korte termijn actie te ondernemen om hun geliefde plek te ontruimen middenin de CORONA crisis terwijl ze laten weten geen nadere plannen te hebben met onze camping. En hierbij een ongekende gebrek aan empathisch vermogens laten zien.

En verzoeken

Een halt toe brengen aan de ondoorzichtige handelswijze van oud eigenaar en nieuwe eigenaren maar bovenal een halt toe te brengen aan de plannen van de beide investeerders voor zover die er al zijn. Met deze actie willen we ervoor zorgen dat er maximaal aandacht komt voor het behoud van onze camping! We willen dat de camping in beheer komt van de stichting SBB Vossmecke. We willen dat de camping minimaal wordt aangepast zodat deze voldoet aan de huidige regelgeving. Laat camping Vossmecke zoveel mogelijk in tact. Camping Vossmecke is een eenvoudige en warme camping met tevreden gasten die zich verbonden voelen met de camping en haar omgeving!

Steun de petitie #wirbleiben!

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik SBB Vossmecke toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...