WIJ WILLEN OOK ENKELE MENSEN ZONDER WERK ZETTEN

Met het stikstof akkoord van de Vlaamse regering worden een groot aantal landbouwers hun toekomst afgenomen en staan vele duizende job op het spel,

Daarboven op is landbouw DE ENIGE sector die stikstof terug omzet naar voeding voor mens en dier 

We zitten in een energiecrisis een voedselcrisis een klimaatcrisis LANDBOUW IS DE SECTOR die daar een oplossing voor kan bieden.

Onze Vlaamse regering wilt echter niet luisteren naar de oplossingen die landbouw kan bieden in tegendeel ze willen MILJARDEN belastingsgeld verkwanselen voor vele mensen hun bedrijf af te nemen voor een doel dat geen enkele oplossing zal bieden voor de steeds maar grotere problemen voor de mensen.

Daarom laat deze petitie zoveel mogelijk rond gaan en tekenen aub.

MET DEZE VRAGEN WIJ HET ONTSLAG VAN DE VLAAMSE REGERING. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Marc Raman om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )