Vrije Winkel Nederland

8611E406-B388-42F3-ACE8-0D97AD3C809C.jpeg

De tijd dringt!

Mondkappen zijn het fundament voor de maatschappelijke angstkramp waar wij vanaf moeten. Wij geloven dat wanneer de angstcultuur d.m.v. mondkappen in de supermarkt verdwenen is, er geen basis meer is voor verdere afname van onze vrijheden.

Kort gezegd, onze toekomst hangt af van de manier hoe wij door de supermarkten lopen! Wij moeten er daarom ook alles aan doen om de supermarkten mondkapvrij te maken! Willen wij onze kinderen gevaccineerd in angst online les laten hebben? Of willen wij dat onze kinderen zich vrij, gelukkig en gezond samen op het schoolplein kunnen ontwikkelen?

 

Mondkapvrije samenleving

Maar ho! Wacht eens even! Moeten wij onszelf en anderen niet beschermen voor het killervirus?

Nee, de World Health Organisation (WHO) heeft laatst het mortaliteitscijfer van COVID-19 opnieuw bijgesteld. Nu naar 0,15% en de allerdaagse griep 0,16%. De allerdaagse griep is dus 0.01% dodelijker dan COVID-19. Als u van de griep niet dood gaan gaat u dus ook van corona niet dood.
Bovendien is al bewezen dat mondkappen niet werken, sterker nog, ze zijn schadelijk voor uw gezondheid!

 

Dus, waar tekent u voor precies voor?

Wanneer u deze petitie ondertekent, tekent u voor uw gezondheid en veiligheid. U tekent voor mondkapvrije en dus veilige en gezellige supermarkten, waar u elke dag met een gerust hart kunt winkelen.

 

Delen, delen, delen

Deel deze petitie op twitter, facebook, whatsapp, telegram, parler, bitchute, youtube, sms, instagram, snapchat, et cetra.

Wij gaan groots uitpakken, maar alleen met jouw hulp! Jij kunt nu je steentje bijdragen om collectief uit de maatschappelijke angstkramp te klimmen!

Wij hebben ook een zeer snel groeiende telegramgroep. https://t.me/vrijewinkel_nederland

 

We houden contact!

Valendro.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Vrije Winkel Nederland om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...