Volg de Vos webcam 3 langer aan laten

De vos volgers van deze petitie zijn: @petertje1961, @marcha204, @LindaCorneliss1, @visserwil, @MarjaEPC, @jeanettemanu, @rockynight, @JacoLdn en @HettyDesigns
Tesamen met u allen #volgdevos http//:www.volgdevos.nl volgers ondertekenaars hebben wij deze petitie aangeboden en is aan ons verzoek tegemoet gekomen. Daardoor mogen we 2 weken langer genieten van de vossen en mogelijk hun 'verhuizing' zien.
Hartelijk dank voor al uw steun en @Staatsbosbeheer, @Evident Interactive, Enting Films, AV Media en Eagerly
heel erg bedankt voor de mooie beelden, inzet en sponsoring, want we weten uiteraard heel goed dat dit zonder u niet had door kunnen gaan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Beste Staatsbosbeheer,
sinds het online gaan van de webcams bij Volg de Vos in Oostvaarders Plassen volgen wij dagelijks de vosjes.
Hebben we veel geleerd, gelachen, zorgen gemaakt en gedeeld.
Nu kregen we vandaag te horen dat maandag de cams offline gaan terwijl juist nu de vosjes zoveel te zien zijn.
Wij vragen u om webcam 3 langer aan te laten tot echt duidelijk is dat de vossen verhuisd zijn.
Kunt u ons daarin tegemoet komen?
Hartelijk dank namens de Volg de Vos volgers
-------------------------------------------------------------------------------
Onderstaand de mail die we hebben verstuurd bij de petitie.

Beste Staatsbosbeheer, Enting Films, Evident Interactive, AV Media en Eagerly,

Wij als volgers hebben mede dankzij uw inspanningen geweldige weken mogen beleven.
De groep volgers bestaat uit een heel diverse groep mensen uit Nederland maar ook uit andere landen zoals o.a. Amerika, Finland, Frankrijk, België, Duitsland zoals bleek uit de ondertekeningen van de bijgevoegde petitie.

Een petitie?  Ja dat leest u goed. Wij zouden zo ontzettend graag het verhuizen willen meemaken. Zien dat de welpen vertrekken van de burcht zodat het hele beleven rond is.
Dat de welpen zullen vertrekken uit de burcht is een feit, maar wanneer dit precies is is niemand echt bekend. Rond 14 juni zeggen de kenners, maar helemaal zeker weet je het niet. Het kan de 14de zijn, maar het kan ook dit weekend al zijn of pas volgend weekend.
Voor ons is het nu zo abrupt sluiten van de cams aankomende maandag als een boek dat de laatste pagina’s mist of een film die plots afbreekt op het eind terwijl het plot nog moet komen.

Hulp is al aangeboden, echter wilt/kunt u die om verschillende u bekende redenen niet aannemen. Uw belangrijkste opgaaf van reden is dat het nu teveel tijd kost allemaal.
Dit begrijpen wij ten zeerste en wij zouden graag u willen voorstellen om dan het blog tezamen met cam 1 en 2 te sluiten zodat u die niet meer hoeft te monitoren. Mochten mensen echt dringende vragen hebben, dan kunnen die altijd nog per mail naar u gestuurd worden.
Tevens sluit u zo de trollende medemens uit waardoor u dus niet meer als scheidsrechter hoeft op te treden. Dit levert u al dusdanige tijdswinst op.

Het gaat om 1 of misschien 2 weken waarmee u de volgers een goed afsluitend gevoel geeft maar daarnaast laat u zien dat u uw volgers en evt. donateurs tegemoetkomt.
Onze mening is dat dit op vele vlakken positieve resultaten geeft. Zie het als een belangrijk stuk marketing.

Dit gezegd hebbende bieden wij u op onderstaande link onze petitie aan getekend door 300 mensen en becommentarieerd door 57 mensen.

Lees het alstublieft door en wij hopen dat u in overleg met elkaar tot het besluit komt om cam 3 aan te laten tot de welpen daadwerkelijk verhuisd zijn. Dan is het volgen voor iedereen afgesloten.

http://www.petities24.com/volg_de_vos_webcam_3_langer_aan_laten

Met vriendelijke groet en namens alle volgdevos volgers teken ik,

Hetty Lemmens
---------------------------------------------------------

 

Vosje met mama ingang BurchtScript executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )