VERZET WINDMOLENS - Het is nog niet te laat!

 


Beste kustbezoeker & strandliefhebber,  

Schone en duurzame energie, daar is niemand op tegen. Ook wij in Noordwijk, Katwijk, Zandvoort en Wassenaar niet. Maar een kust met uitzicht op honderden windturbines tot wel 200 meter hoog - honderden bewegende Euromasten - dat is eeuwig horizonde! Toch zijn dat wel de plannen... Een MEGA windturbinepark zo dicht tegen de kust betekent een forse afname van toerisme, dalende omzet en verlies van banen. Desastreus voor onze lokale, op toerisme gerichte economie. Het ver-plaatsen van de windmolens naar een alternatieve locatie  verder uit de kust kost geld. Maar minder dan de financiële gevolgen voor onze kustgemeentes. DUS STEUN EEN VER-STANDIGE KEUZE: TEKEN VOOR HET 'IJMUIDEN VER' ALTERNATIEF!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Verontruste kustbewoners toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...