Verwarming hasselaerhof Geuzenveld

Beste organisatie (stadgenoot, Etteck en Feenstra)

Sinds velen van ons hier wonen maken wij gebruik van stadverwarming. Des ondanks dit nieuwe gebouwen zijn (bouwjaar 2014) en alles het zou moeten doen naar toebehoren hebben velen van ons nog teveel klachten hierover! 

Klachten die we tot nu toe hebben gehoord variëren van; geen warmte, tot teveel warmte, dagenlang wachten tot u warmte heeft in huis, warmte in bepaalde ruimtes in u woning, monteurs die kastjes en onderdelen vervangen zonder resultaat, en (ZEER) hoge jaarafrekeningen tot gevolg!

Eteck, Stadgenoot & Feenstra nemen wat dit betreft hun verantwoordelijkheid niet! Met als gevolg dat wij nu naar de huurcommissie stappen om gehoord te worden en een oplossing willen voor de hoge kosten in deze moeilijke tijd!

Feit is: we zitten in een nieuwbouwcomplex waarbij de stadsverwarming niet optimaal werkt maar wij we de kosten wel moeten betalen hiervoor! 

Er is geen jaarlijkse onderhoud of controle nodig volgens Etteck maar misschien zou dat geen slecht idee zijn aangezien ze dan onnodige kosten kunnen voorkomen. 

Met deze petitie hopen wij ook het volgende; dat onze stadsverwarming het perfect zal gaan doen na nodige onderhoud of reparatie en een compensatie voor de afgelopen jaren waarbij deze het niet of gedeeltelijk heeft gewerkt. 

Buren Hasselaerhof 


Buren hasselaerhof Geuzenveld    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Buren hasselaerhof Geuzenveld toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...