Vaste oeververbinding Burgervlotbrug

Doordat de vlotbrug in Burgerbrug voor de zoveelste keer is aangevaren zijn wij tot minimaal april 2018 genoodzaakt om kilometers om te rijden .

De provincie Noord Holland wil geen medewerking verlenen  aan een vaste oeververbinding en neemt deze gevaarlijke situatie niet serieus.

De vlotbrug is niet meer van deze tijd en ook niet meer geschikt voor de grootte verkeersstroom en zwaar verkeer maar moet wel behouden worden.

Tractoren vrachtwagens  werkverkeer fietsers brommers en voetgangers ondervinden hier vreselijke overlast van.

Er ontstaan gevaarlijke situaties op de toch al  behoorlijke drukke N9 doordat veel toeristen niet over de small brug durven te rijden.

Doordat de brug smal is kan er niet van beiden kanten opgereden worden waardoor er behoorlijke opstoppingen ontstaan wat weer tot frustraties en ruzies llijd.

Ook ambulance  politie en brandweer moeten  kilometers omrijiden waardoor er levensbedreigende situaties kunnen ontstaan in echte nood

Deze gevaarlijke situatie moet opgelost worden.

 

Provincie neem u verantwoordelijkheid en zorg voor een gezond en leefbare omgeving in Burgervlotbrug / Burgrbrug en Petten.

Graag vraag ik u medewerking om ons te steunen in deze strijd om een stukje veilig verkeer te creëren en onze omgeving leefbaar maar vooral veilig  te houden. 

Laat u stem horen en steun ons met deze petitie. 

Alvast hartelijk dank !!

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Nancy Tesselaar om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )